loading.gif
mobile-banner-bg

Eyüp Sultan ve Şişli İlçelerimizi Ziyaret Ettik.

Eyüp Sultan ve Şişli İlçelerimizi Ziyaret Ettik.
17 Ocak 2022 - Pazartesi

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı 39 ilçemizi ziyaret programı kapsamında Eyüp Sultan ve Şişli ilçelerimizi ziyaret ederek genişletilmiş Seçim İşleri Başkanları toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantı İl Seçim İşleri Komisyon Üyeleri, 3 Kademe

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı 39 ilçemizi ziyaret programı kapsamında Eyüp Sultan ve Şişli ilçelerimizi ziyaret ederek genişletilmiş Seçim İşleri Başkanları toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantı İl Seçim İşleri Komisyon Üyeleri, 3 Kademe İlçe Seçim işleri Başkanları ve Mahalle Seçim İşleri Başkanlarımızın katılımları ile gerçekleştirildi.

Bu toplantılar öncesinde İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI İlçe Başkanları ve Belediye Başkanı ile istişarelerde bulundu ve İlçe Seçim müdürlüklerini de ziyaret etti.

İl Seçim İşleri Başkanımız Avukat Şengül KARSLI seçimler için yapılacak çalışmalar hakkında genel bilgilendirmeler bulunduğu toplantıda partimiz adına 2 yıl süreyle görev yapacak olan İlçe Seçim Kurulu üyelerimizin belirlenme çalışmasının önemine de dikkat çekti. Ayrıca sandık kurulu üyelerine yapılan ziyaret programı ile sandıkların önemi ve yeni sandık eğitim modellemelerinin ele alındığı toplantı da planlanmış olan çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapılmış, Seçim İşleri Başkanlığımız bünyesinde devam eden projeler hakkında bilgi verilmiş, katılımcıların talep ve önerileri alınmıştır.

Başkanımız Av. Şengül KARSLI konuşmalarında; 2023 de tarih yazacak İstanbul teşkilatımızla önümüzdeki süreci ve bugünden yapılması gerekenleri istişare ettik ve kendilerinden istifade ettik yol haritamız birlikte oluşturmaya devam ediyoruz.  Ülkemizin bugüne kadarki kazanımlarını korumak ve evlatlarımızın geleceği için 2023 zaferi boynumuzun borcu. Çok çalışarak daha fazla kenetlenerek zafere ulaşacağız inşallah.” dedi.

Toplantıların kapanış kısmında ise İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı, 3 Kademe İlçe Seçim İşleri Başkanlarına ve Mahalle Seçim İşleri Başkanlarına söz vererek, görüş ve önerilerini dinledi. Dilek ve temennilerin ardından toplantıya katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.